thumbs_315X6322-bewerkt
Jorrit van der Kooij is afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool Utrecht afdeling Logopedie en als docerend en uitvoerend musicus (trompettist) aan het Utrechts Conservatorium. 

Jorrit heeft zich vooral toegespitst op de behandeling van stem- en ademklachten, zowel bij (amateur)zangers als bij mensen die hun stem beroepsmatig (te) veel of onjuist belasten en patiŽnten met (supra) gastrisch boeren, opgeblazen gevoel, aerofagie, het ruminatie-syndroom en chronisch hoesten. 

Van 2009-2012 gaf hij diverse lessen op projectbasis gegeven bij de Hogeschool Utrecht afdeling Logopedie en in 2010-2012 de cursus DTL in opdracht van de Hogeschool Utrecht (Post-hbo) en de NVLF.

Op dit moment werkt hij op projectbasis bij Saxion Hogeschool/Saxion Edith Stein in Enschede/Deventer. Voor logopedisten en zangers geeft hij de 'Basiscursus Stemtherapie' bij Thimalp/Maas en Meer

Jorrit is tevens praktijkhouder van Logopediepraktijk Van der Kooij in Utrecht. 

Als trompettist speelde hij in diverse professionele symfonieorkesten,  en bij een aantal musicals van Joop van den Ende, zoals Cyrano, The Phantom of the Opera en Evita. 

 
© Logopediepraktijk Veldpoort 
  Site Map